Aanbouw

aanbouwMet een aanbouw aan uw pand of een huis verbouwen, krijgt u veel extra ruimte. Het is een uitermate geschikte manier voor het creëren van een extra kamer, kantoor/werkruimte of opslagplek. Als bouwbedrijf kunnen wij iedere soort verbouwing voor u realiseren. Of u nu op zoek bent naar een opbouw of een dakkapel geheel in stijl van het pand of juist een totaal andere architectuur:

Wij hebben de kennis en ervaring om dit voor u te verzorgen. Bij het realiseren van een aanbouw komen zeer veel aspecten kijken zoals bijvoorbeeld het egaliseren van de complete vloer, waardoor dit weer een geheel wordt met de vloer in uw woonkamer.

Het is een ingrijpend bouwproces en daarom bent u gebaat bij de diensten van ervaren vakmensen.  Wij beschikken over de benodigde ervaring, knowhow, mensen en materialen.

Uitbouw en Aanbouw advies

Als aannemer doen wij meer dan  simpelweg het uitvoeren van een aanbouw.

U kunt in de eerste plaats bij ons terecht voor advies, wij nemen samen met u uw wensen en eisen door en geven bouw advies. Daarna dragen wij zorg voor een vakkundige uitvoering van het bouwproces. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte en werken wij met u samen. Dit is onderdeel van onze service: wij werken voor u. Wilt u bijvoorbeeld de kosten van een uitbouw weten? Vraag dan eens vrijblijvende een offerte aan!

Prijzen Aanbouw vergelijken

Voor een idee van onze aanbouw prijzen kunt u vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier invullen. Na ontvangst heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox.

Bent u  geïnteresseerd in onze diensten? Wij beantwoorden met plezier al uw vragen, u kunt ook verder surfen over onze informatie aannemer site. U treft foto’s en informatie aan waar u mogelijk uw voordeel mee kunt doen. Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant.